Animus etsii tekijöitä!

FinFur Animus - Suomessa järjestettävä suuremman luokan turritapahtuma. Järjestäjänä toimii Roolipeliyhdistys Finfur ry.

Moderators: Oppeola, Zipler

Post Reply
User avatar
SlvWolf
Adminturri
Adminturri
Posts: 2508
Joined: 25 Apr 2005, 01:23
Telegram: @SlvWolf
Location: Helsinki
Contact:

Animus etsii tekijöitä!

Post by SlvWolf » 08 Apr 2019, 17:20

Wuff!

Nyt olisi loistava mahdollisuus ponnahtaa mukaan järjestämään ja suunnittelemaan seuraavaa Animusta. Etsimme häntiä monenlaisiin hommiin niin pieniin kuin suuriinkin. Jos tuntuu siltä ettei sopivaa roolia löydy alla olevasta listasta niin ota vain yhteyttä niin varmasti löydämme jotain sopivaa :wolf_grin:

Seuraavissa tiimeissä kaivattaisiin lisätassuja -

Web
Haemme Animus sivuille Web ylläpitäjää. Sinulle HTML/CSS/Javascript/GitLab ovat hyviä kavereita ja haluat olla aktiivisesti mukana sivujen kehittämisessä, suunnittelussa ja ylläpidossa. Haluat työskennellä tiimissä muiden kanssa ja osallistua häntä heiluen viikottaisiin palavereihin asian tiimoilta.

Security
Haemme Security tiimiin halukkaita conin järjestystä ja yleistä ilmapiiriä ylläpitämään. Pääset suureen vastuuseen valvomaan valtavaa häntälaumaa ja osaat olla auttamassa ongelmallisissa tilanteissa tarvittaessa. Sinulla on mahdollisesti järjestyksenvalvojan koulutus.

ConOps (+Lead)
ConOps tiimi etsii häntiä yleistä conin ylläpitoa, valvomista ja logistiikkaa varten. Työtehtäviin kuuluu conilla päivittäisten asioiden ylläpito kuten osallistujien auttaminen, conin logistiikan hoito, valvominen ja muuta vastaavaa. Olet pro-aktiivinen hoitamaan conin juoksevia asioita.

Jos jokin kiinnostaa ota suoraan yhteyttä tai kysele lisäinfoa tarvittaessa!
Mrrrrrrrrwuff! ^^

Finfur Ry
Puheenjohtaja

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests