Animus järjestäjiä etsitään!

FinFur Animus - Suomessa järjestettävä suuremman luokan turritapahtuma. Järjestäjänä toimii Roolipeliyhdistys Finfur ry.

Moderators: Oppeola, Zipler

Post Reply
User avatar
SlvWolf
Adminturri
Adminturri
Posts: 2508
Joined: 25 Apr 2005, 01:23
Telegram: @SlvWolf
Location: Helsinki
Contact:

Animus järjestäjiä etsitään!

Post by SlvWolf » 24 Jan 2018, 21:11

Wuff!

Vuosi vuodelta tapahtuma on kasvanut ja niin myös siihen liittyvä työmäärä. Nyt etsitään siis kiperästi lisää tassuja ja häntiä apuun. Hommia löytyy useammasta osa-alueessa ja aikalailla joka lähtöön. Jos kumminkin ei tunnu löytyvän itselle sopivaa aluetta, mutta olisi intoa auttaa, niin ota silti ihmeessä yhteyttä!


Ohjelmavastaavaa
Hyvin aktiivinen ja sosiaalinen rooli jossa koordinoidaan muiden järjestäjien kanssa ohjelmien toteuttamisesta ja aikataulusta. Rooliin kuuluu myös tapahtuman aikatauluttamista ja jatkuvien muutosten kanssa kikkailua. ;)

Rekisteröinti (Tiimi)
Rekisteröintitiimiin etsitään useita häntiä. Työkuvaan kuuluu Animuksen aikana rekisteröintiin liittyvät asiat. Suurimmat työpanokset ovat Animuksen ensimmäisinä päivinä ja ennen conia tapahtuva alku-suunnittelu.

Taide (Tiimi)
Aina etsitään tassuja tekemään kuvitusta ja graaffisessa suunnittelua.

Security (Tiimi)
Tehtävään kuuluu yleisen järjestyksen ylläpito ja tilojen tarkkailu.

Taidenäyttely / Myyntikuja (Tiimi)
Kyseessä siis näyttelyn ja myyntipöytien pystyttämistä ja purkua sekä näyttelyn valvomista ja tarjouksien kirjaamista. Huom, oman pöydän pitäminen samanaikaisesti ei ole mahdollista, näyttelyyn osallistuminen tietenkin onnistuu.

Jos jokin yllä olevista kiinnostaa tai sitten on jokin muu osa-alue mielessä? Laita suoraan yksityisviestiä tai mailia osoitteeseen slvwolf@finfur.net !

Huom: Järjestäminen on vapaaehtoistyötä joten mitään rahallista korvausta työstä ei voida antaa mutta on loistava tapa tutustua muihin järjestäjähäntiin ja tietenkin mahdollisuus päästä vaikuttamaan itse tapahtumaan!
Mrrrrrrrrwuff! ^^

Finfur Ry
Puheenjohtaja

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest